28/8/07

ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ

Τρίτη 28 Αυγούστου, το σωτήριον έτος 2007. Ώρα: 00.32. Τόπος: Ελληνική Τηλεόραση. Μαζί με τις φωτιές ήρθαν και τα γκάλοπ. Είμαστε σε προεκλογική περίοδο άλλωστε και δε θα πρέπει να το ξεχνάμε. Βλέπω τους πολιτικούς μας άνδρες (με την αρχαιοελληνική έννοια) να βγαίνουν στα παράθυρα μετά από κάποιες μέρες αυτοπεριορισμού.

Ήρθε η ώρα, αγαπητοί μου, στην πολιτική μας αντιπαράθεση να προστεθεί και η... πυρολογία (ας μου συγχωρεθεί η αυτοσχέδια λέξη)...

Ας μου το συγχωρέσει και η μαμά μου, η οποία χρόνια προσπαθούσε να με μάθει τους καλούς τρόπους, αλλά πολύ θα ήθελα να αφιερώσω το παρακάτω βίντεο εκεί που πρέπει, να κλείσω την τηλεόραση και να χαλάσω φαιά ουσία μόνο για τους ανθρώπους που και απόψε θα κοιμηθούν σε καταυλισμό, θα σβήνουν φωτιές, θα θρηνούν.

Γιατί όπως το λέει και ο τίτλος της ταινίας "Υπάρχει και Φιλότιμο". Καληνύχτα.

2 σχόλια:

Argonian είπε...

Αγαπητοί συνΕλληνες,
ας τους αγνοήσουμε, ας τους δείξουμε οτι του έχουμε πάρει πιά "πρέφα" γιατί όπως έλεγε και ένας "γραφικός" στα μέρη μου 50 χρόνια πριν..... "τριακόσια βόδια στη βουλή και τα τρακόσια στέρφα"
Στέρφο ειναι το στείρο ζώο το ΑΝΙΚΑΝΟ προς τεκνοποίηση.Αυτοί όμως που κατοικοεδρεύουν στο όπισθεν του Αγνώστου Σρατιώτη κτήιο εκτό από ανίκανοι είναι και επικίνδυνοι. Ξυπνήστε αδέρφια και νοιώστε την δυναμή μας. Οι δήθεν και οι άλλοι μας θέλουν φοβισμένους, ανήμπορους και ευνουχισμένους.
Φτάνει πιά...! ! !
Ας μας γίνει επιτέλους το πάθημα μάθημα.Ας πάψουμε να είμαστε ραγιάδες αυτών αλλά και των εαυτών μας. Δηλαδή τι άλλο πρέπει να μας κάνουν ?
Εκτός από τον βιασμό του τόπου μας να βιάσουν τις γυναίκες και τα παιδιά μας. Έλεος...........

Ανώνυμος είπε...

Εντάξει φίλε μου argonian,:
"Ας μας γίνει επιτέλους το πάθημα μάθημα.Ας πάψουμε να είμαστε ραγιάδες αυτών αλλά και των εαυτών μας"...
Και μετά τι;
Δεν πρέπει κάτι να γίνει, κάτι να κάνουμε, κάπως να αντιδράσουμε;
Κάποιον να πλακώσουμε στο ξύλο, να γιαούρτόσουμε, να....να χέσουμε πατόκορφα, τέλος πάντων.
Σε παρακαλώ ,πολύ δως μας μια απάντηση στο ΤΙ και στο ΠΩΣ;
Διαφορετικά ΜΗΔΕΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ