28/8/07

ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ

Τρίτη 28 Αυγούστου, το σωτήριον έτος 2007. Ώρα: 00.32. Τόπος: Ελληνική Τηλεόραση. Μαζί με τις φωτιές ήρθαν και τα γκάλοπ. Είμαστε σε προεκλογική περίοδο άλλωστε και δε θα πρέπει να το ξεχνάμε. Βλέπω τους πολιτικούς μας άνδρες (με την αρχαιοελληνική έννοια) να βγαίνουν στα παράθυρα μετά από κάποιες μέρες αυτοπεριορισμού.

Ήρθε η ώρα, αγαπητοί μου, στην πολιτική μας αντιπαράθεση να προστεθεί και η... πυρολογία (ας μου συγχωρεθεί η αυτοσχέδια λέξη)...

Ας μου το συγχωρέσει και η μαμά μου, η οποία χρόνια προσπαθούσε να με μάθει τους καλούς τρόπους, αλλά πολύ θα ήθελα να αφιερώσω το παρακάτω βίντεο εκεί που πρέπει, να κλείσω την τηλεόραση και να χαλάσω φαιά ουσία μόνο για τους ανθρώπους που και απόψε θα κοιμηθούν σε καταυλισμό, θα σβήνουν φωτιές, θα θρηνούν.

Γιατί όπως το λέει και ο τίτλος της ταινίας "Υπάρχει και Φιλότιμο". Καληνύχτα.

3 σχόλια:

Argonian είπε...

Αγαπητοί συνΕλληνες,
ας τους αγνοήσουμε, ας τους δείξουμε οτι του έχουμε πάρει πιά "πρέφα" γιατί όπως έλεγε και ένας "γραφικός" στα μέρη μου 50 χρόνια πριν..... "τριακόσια βόδια στη βουλή και τα τρακόσια στέρφα"
Στέρφο ειναι το στείρο ζώο το ΑΝΙΚΑΝΟ προς τεκνοποίηση.Αυτοί όμως που κατοικοεδρεύουν στο όπισθεν του Αγνώστου Σρατιώτη κτήιο εκτό από ανίκανοι είναι και επικίνδυνοι. Ξυπνήστε αδέρφια και νοιώστε την δυναμή μας. Οι δήθεν και οι άλλοι μας θέλουν φοβισμένους, ανήμπορους και ευνουχισμένους.
Φτάνει πιά...! ! !
Ας μας γίνει επιτέλους το πάθημα μάθημα.Ας πάψουμε να είμαστε ραγιάδες αυτών αλλά και των εαυτών μας. Δηλαδή τι άλλο πρέπει να μας κάνουν ?
Εκτός από τον βιασμό του τόπου μας να βιάσουν τις γυναίκες και τα παιδιά μας. Έλεος...........

Dimitris είπε...

Εντάξει φίλε μου argonian,:
"Ας μας γίνει επιτέλους το πάθημα μάθημα.Ας πάψουμε να είμαστε ραγιάδες αυτών αλλά και των εαυτών μας"...
Και μετά τι;
Δεν πρέπει κάτι να γίνει, κάτι να κάνουμε, κάπως να αντιδράσουμε;
Κάποιον να πλακώσουμε στο ξύλο, να γιαούρτόσουμε, να....να χέσουμε πατόκορφα, τέλος πάντων.
Σε παρακαλώ ,πολύ δως μας μια απάντηση στο ΤΙ και στο ΠΩΣ;
Διαφορετικά ΜΗΔΕΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ

Ανώνυμος είπε...

A片,A片,A片,A片,A片,A片情趣用品,情趣,A片,AIO,AV,AV女優,A漫,免費A片,AIO交友愛情館,愛情公寓,情色,情色貼圖,色情小說,情色小說,情色文學,色情,寄情築園小遊戲,色情遊戲,嘟嘟情人色網,一葉情貼圖片區,情色論壇,色情影片,微風成人,嘟嘟成人網,成人,18成人,成人影城,成人圖片區,成人圖片,成人貼圖,UT聊天室,聊天室,豆豆聊天室,哈啦聊天室,尋夢園聊天室,聊天室尋夢園,視訊聊天室,視訊聊天

麻將,台灣彩卷,六合彩開獎號碼,運動彩卷,六合彩,線上遊戲,矽谷麻將,明星3缺一,橘子町,麻將大悶鍋,台客麻將,公博,game,,中華職棒,麗的線上小遊戲,國士無雙麻將,麻將館,賭博遊戲,威力彩,威力彩開獎號碼,龍龍運動網,史萊姆,史萊姆好玩遊戲,史萊姆第一個家,史萊姆好玩遊戲區,樂透彩開獎號碼,遊戲天堂,好玩遊戲,遊戲基地,無料遊戲王,好玩遊戲區,麻將遊戲,好玩遊戲區,小遊戲,遊戲區,電玩快打,cs online情趣用品,情趣,情趣商品,A片,AIO交友愛情館,AIOAV女優,AV,A漫,免費A片,本土自拍,自拍,愛情公寓,情色,情色貼圖,色情小說,情色小說,情色文學,色情,寄情築園小遊戲,色情遊戲,色情影片,情色網,色情網站,微風成人區,微風成人,嘟嘟成人網,成人,18成人,成人影城,成人圖片區,成人圖片,成人貼圖,成人文章,成人小說,UT聊天室,聊天室,豆豆聊天室,哈啦聊天室,尋夢園聊天室,聊天室尋夢園,080中部人聊天室,080聊天室,中部人聊天室,080苗栗人聊天室,苗栗人聊天室,免費視訊聊天,免費視訊,視訊聊天室,視訊聊天情趣用品,情趣,情趣商品,愛情公寓,情色,情色貼圖,色情小說,情色小說,情色文學,色情,寄情築園小遊戲,色情遊戲,AIO交友愛情館,一葉情貼圖片區,情色論壇,色情影片,色情網站,微風成人區,微風成人,嘟嘟成人網,成人,18成人,成人影城,成人圖片,成人貼圖,成人圖片區,成人文章,成人小說,A片,AV女優,AV,A漫,免費A片,自拍,UT聊天室,聊天室,豆豆聊天室,哈啦聊天室,尋夢園聊天室,聊天室尋夢園,080中部人聊天室,080聊天室,080苗栗人聊天室情趣用品,情趣,情趣商品,愛情公寓,情色,情色貼圖,色情小說,情色小說,情色文學,色情,做愛,寄情築園小遊戲,色情遊戲,AIO交友愛情館,AIO,色情影片,情色網,微風成人,嘟嘟成人網,成人,18成人,成人影城,成人圖片,成人貼圖,成人圖片區,成人文章,成人小說,成人電影,麗的色遊戲,自拍,A片,AV女優,AV,A漫,視訊交友網,視訊,視訊交友,免費視訊聊天室,免費視訊,視訊聊天,視訊聊天室,UT聊天室,聊天室,豆豆聊天室,哈啦聊天室,尋夢園聊天室,聊天室尋夢園,中古車,二手車情色貼圖,日本A片,A片下載,情色A片,AV女優,A漫,免費A片,微風成人,成人網站,成人光碟,嘟嘟成人網,成人,成人影城A片,A片,A片下載,做愛,成人電影,18成人,日本A片,情色小說,情色電影,成人影城,自拍,情色論壇,成人論壇,情色貼圖,情色,免費A片,成人,成人光碟