9/9/07

Θεωρία της χαμένης ψήφου ή θεωρία του μαζοχισμού?


Η χώρα χρειάζεται μία ισχυρή κυβέρνηση. Μια κυβέρνηση που θα ασκεί πολιτική, που θα είναι αποτελεσματική στην αντιμετώπιση των προβλημάτων της καθημερινότητας, τα οποία έτσι που χρονίζουν θα γίνουν προβλήματα της αιωνιότητας και η οποία δε θα περιορίζεται στα επικοινωνιακά της καθήκοντα (είπαν του χαζού να χέσει και αυτός....).

Η αδυναμία διακυβέρνησης είναι σε κάθε περίπτωση πολύ επικίνδυνη για την χώρα σε μία εποχή που γλύφει τις πληγές της και τα μέτωπα που αναμένεται να ανοίξουν θα πολλαπλασιάζονται σαν τα πύρινα μέτωπα αυτού του καλοκαιριού (ασφαλιστικό, δημόσια διοίκηση, παιδεία κ.α).

Χρειαζόμαστε πολιτικούς και πάνω απ όλα πολιτικές που θα είναι σε θέση να δίνουν λύσεις. Οι πυρκαγιές και η καταστροφή που ακολούθησε μπορεί να ξεγύμνωσαν το ελληνικό κράτος, όμως μια σειρά από προβλήματα, όπως η ανεργία των νέων ανθρώπων που απλά δε βλέπουν... μέλλον, τα 2/3 των εργαζομένων στον ιδιωτικό τομέα που αμείβονται το πολύ -πολύ με 1000 ευρώ, η διαφθορά ως ελληνικός κανόνας και όχι ως εξαίρεση, η ακρίβεια που μας κατατάσσει ως μία από τις ακριβότερες χώρες της Ευρώπης -άλλο που η ξιπασιά του εικονικού μας νεοπλουτισμού δε μας επιτρέπει ούτε καν να το παραδεχτούμε- κ.ά, θα ξεγυμνώσουν με εντυπωσιακό τρόπο μπροστά στα μάτια μας την αδυναμία της ελληνικής κοινωνίας.

Χρειαζόμαστε πολιτικούς και πάνω απ όλα πολιτικές που θα πατάνε στο έδαφος κοιτώντας όμως ταυτόχρονα ψηλά, αφού οι ανισότητες της εποχής μας κραυγάζουν από όλες τις πλευρές για την ανάγκη για κοινωνική δικαιοσύνη.

Με βάση τα παραπάνω και κυρίως με οδηγό τα τελευταία 30 χρόνια είναι ξεκάθαρο ότι η θεωρία της χαμένης ψήφου επιτάσσει να μην ψηφίσει κάποιος, σε καμία περίπτωση, ΝΔ ή ΠΑΣΟΚ. Ο,τιδήποτε άλλο, δε θα έχει πολύ απλά καμία σχέση με τη λογική και με τη θεωρία για μία χρήσιμη και όχι χαμένη ψήφο. Θα είναι μία θεωρία που θα αναφέρεται στο μαζοχισμό μας.

Μην περιμένετε να σας πω τι να ψηφίσετε. Ας στείλει ο καθένας το μήνυμα του με τον τρόπο που εκείνος κρίνει. Άλλωστε η δημοκρατία δε θέλει πολίτες που να τρέφονται με μασημένη τροφή (μπαμπά-μαμά τι να ψηφίσω;). Η χώρα χρειάζεται μία ισχυρή κυβέρνηση, μόνο που η τελευταία θα γίνει πράξη μόνο αν οι κυβερνώντες των δύο κομμάτων συνειδητοποιήσουν, με τη ψήφο μας, πόσο αδύναμοι είναι στην πραγματικότητα.

Ποιος λογικός άνθρωπος μπορεί να διαφωνήσει;
H χώρα χρειάζεται μια ισχυρή κυβέρνηση
.


υ.γ. - Ευχαριστούμε τον φίλο μας Χ.Μ. για τις δόσεις "σοφίας"...

2 σχόλια:

ΠΡΕΖΑ TV είπε...

Το ριξαμε ολοι στις θεωριες...και ξεχασαμε τα γεγονοτα....

Ανώνυμος είπε...

A片,A片,A片,A片,A片,A片情趣用品,情趣,A片,AIO,AV,AV女優,A漫,免費A片,AIO交友愛情館,愛情公寓,情色,情色貼圖,色情小說,情色小說,情色文學,色情,寄情築園小遊戲,色情遊戲,嘟嘟情人色網,一葉情貼圖片區,情色論壇,色情影片,微風成人,嘟嘟成人網,成人,18成人,成人影城,成人圖片區,成人圖片,成人貼圖,UT聊天室,聊天室,豆豆聊天室,哈啦聊天室,尋夢園聊天室,聊天室尋夢園,視訊聊天室,視訊聊天

麻將,台灣彩卷,六合彩開獎號碼,運動彩卷,六合彩,線上遊戲,矽谷麻將,明星3缺一,橘子町,麻將大悶鍋,台客麻將,公博,game,,中華職棒,麗的線上小遊戲,國士無雙麻將,麻將館,賭博遊戲,威力彩,威力彩開獎號碼,龍龍運動網,史萊姆,史萊姆好玩遊戲,史萊姆第一個家,史萊姆好玩遊戲區,樂透彩開獎號碼,遊戲天堂,好玩遊戲,遊戲基地,無料遊戲王,好玩遊戲區,麻將遊戲,好玩遊戲區,小遊戲,遊戲區,電玩快打,cs online情趣用品,情趣,情趣商品,A片,AIO交友愛情館,AIOAV女優,AV,A漫,免費A片,本土自拍,自拍,愛情公寓,情色,情色貼圖,色情小說,情色小說,情色文學,色情,寄情築園小遊戲,色情遊戲,色情影片,情色網,色情網站,微風成人區,微風成人,嘟嘟成人網,成人,18成人,成人影城,成人圖片區,成人圖片,成人貼圖,成人文章,成人小說,UT聊天室,聊天室,豆豆聊天室,哈啦聊天室,尋夢園聊天室,聊天室尋夢園,080中部人聊天室,080聊天室,中部人聊天室,080苗栗人聊天室,苗栗人聊天室,免費視訊聊天,免費視訊,視訊聊天室,視訊聊天情趣用品,情趣,情趣商品,愛情公寓,情色,情色貼圖,色情小說,情色小說,情色文學,色情,寄情築園小遊戲,色情遊戲,AIO交友愛情館,一葉情貼圖片區,情色論壇,色情影片,色情網站,微風成人區,微風成人,嘟嘟成人網,成人,18成人,成人影城,成人圖片,成人貼圖,成人圖片區,成人文章,成人小說,A片,AV女優,AV,A漫,免費A片,自拍,UT聊天室,聊天室,豆豆聊天室,哈啦聊天室,尋夢園聊天室,聊天室尋夢園,080中部人聊天室,080聊天室,080苗栗人聊天室情趣用品,情趣,情趣商品,愛情公寓,情色,情色貼圖,色情小說,情色小說,情色文學,色情,做愛,寄情築園小遊戲,色情遊戲,AIO交友愛情館,AIO,色情影片,情色網,微風成人,嘟嘟成人網,成人,18成人,成人影城,成人圖片,成人貼圖,成人圖片區,成人文章,成人小說,成人電影,麗的色遊戲,自拍,A片,AV女優,AV,A漫,視訊交友網,視訊,視訊交友,免費視訊聊天室,免費視訊,視訊聊天,視訊聊天室,UT聊天室,聊天室,豆豆聊天室,哈啦聊天室,尋夢園聊天室,聊天室尋夢園,中古車,二手車情色貼圖,日本A片,A片下載,情色A片,AV女優,A漫,免費A片,微風成人,成人網站,成人光碟,嘟嘟成人網,成人,成人影城A片,A片,A片下載,做愛,成人電影,18成人,日本A片,情色小說,情色電影,成人影城,自拍,情色論壇,成人論壇,情色貼圖,情色,免費A片,成人,成人光碟