25/8/07

10 ΛΟΓΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΨΕΙΣ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΣΟΥ:


Κάψε την ψήφο γιατί:

-Σαν πολίτης δεν έχεις δικαίωμα στο πράσινο.
-Σαν πολίτης εγκλωβίστηκες στις φλόγες.
-Σαν πολίτης ζεις μαζί με 3.3 εκατομμύρια Έλληνες κάτω από το όριο της φτώχειας.
-Σαν πολίτης πληρώνεις με τους φόρους σου αυτούς που υποτίθεται σε προστατεύουν.
-Σαν πολίτης είδες συνανθρώπους σου να καίγονται αβοήθητοι.
-Σαν πολίτης είδες χιλιάδες στρέμματα σπάνιου δάσους να χάνονται μέσα σε μια μέρα.
-Σαν πολίτης είδες ό,τι έκτιζες χρόνια να χάνεται μέσα σε δευτερόλεπτα.
-Σαν πολίτης δεν είχες καμία βοήθεια, καμία ενημέρωση από τους εκλεγμένους αντιπροσώπους σου.
-Σαν πολίτης βλέπεις αυτούς που εκλέγεις να γίνονται συνένοχοι και συνεργοί των εμπρηστών αποχαρακτηρίζοντας δασικές εκτάσεις και νομιμοποιώντας χιλιάδες αυθαίρετα.
-Σαν πολίτης δε θες να είσαι και εσύ συνένοχος.






9 σχόλια:

KitsosMitsos είπε...

Είμαστε μόνοι μας, με τους διπλανούς μας. Αρκεί να το συνειδητοποιήσουμε. Η δύναμή μας είναι εμείς και οι διπλανοί μας. Μόνο τότε μπορούμε να δράσουμε, να πετύχουμε.

boris είπε...

Μπράβο σε μια ειλικρινή κίνηση που δείχνει ότι δεν επιζητεί τον εντυπωσιασμό αλλά την αφύπνιση ενός κατά τα άλλα ναρκωμένου έθνους.

kammenoi είπε...

Thanx για τα σχόλια. Ναρκωμένο δε θα πει τίποτα... Αλλά κάποτε πρέπει και ο κοιμώμενος γίγαντας να ξυπνήσει... Ως πότε πια θα κοιμάται??

Μείνετε εδώ να τα λέμε.

Ανώνυμος είπε...

Mπραβο παιδια για την πρωτοβουλια, δυστυχως ολες αυτες οι καταστασεις θα με οδηγησουν να απεχω απο την φαρσοκωμωδια (εκλογες). Οχι οτι θα κερδισω κατι... απλα το εγω μου θα ικανοποιησω οτι δεν εδωσα την ψηφο μου σε κανεναν πουστη υποκριτη, συν οτι εδειξα την απαξιωση μου στον θεσμο των εκλογων ο οποιος φετος δυστυχως θα ειναι σπαρμενος με καμμενα πτωματα, τα οποια θα γινουν επιχειρημα στα χειλη υποψηφιων απατεωνων.

Ftanei_Pia είπε...

Σωστά 100% και τα δέκα "-Σαν.." με μία καίρια παρατήρηση:
Πλην των δύο κομμάτων εξουσίας, δεν είναι άδικο να χρεώνονται ΟΛΑ τα κόμματα τις ευθύνες για ότι κακό έγινε τα τελευταία 30 χρόνια;
Δεν υπάρχει κανένα κόμμα, που (έστω και με κάποα σφάλματα) να βοήθησε για να γίνει κάτι καλύτερο;
Και ποιός θα ωφεληθεί, αν όλοι εμείς οι δυσαρεστημένοι (και ψαγμένοι)κάψουμε την ψήφο μας;
Το περίπου 80% δεν θα τους ξαναψηφίσει;
Αντί της στάσης (ουσιαστικά) αποχής, αν βοηθήσουμε τα μικρά (πλήν Καρατζαφέρη) κόμματα να μεγαλώσουν την επιρροής τους,μήπως θα ήταν καλύτερα;
Ας σκεφθεί ο καθένας μας, και ανάλογα ας πράξει.
Τότε νομίζω ότι θα είμαστε ενεργοί πολίτες και όχι συνένοχοι των κρατούντων.

kammenoi είπε...

Κανείς μας δε θέλει να απέχει της πολιτικής διαδικασίας...και το πιο πιθανό είναι να στραφούμε προς κάποιο μικρό κόμμα, απλά και μόνο για να ενισχυθεί η κοινοβουλευτική δύναμή τους... Παραμένει γεγονός πάντως ότι κανένας δε μας εκφράζει, κανένας δεν έχει το θάρρος και τη δύναμη να προχωρήσει σε τομές αναγκαίες για τη χώρα μας, κανένας δεν μπορεί να απαγκιστρωθεί από αυτό το άθλιο και θλιβερό πολιτικό κατεστημένο...Όλα αυτά, όλη αυτή την αδυναμία, την ανευθυνότητα, τα πληρώνουμε εδώ. Όλα κάποτε πληρώνονται και εμείς πληρώνουμε εδώ. Μόλις έμαθα ότι οι νεκροί έγιναν 63... Γιατί να μην κάψω και τη ψήφο μου???...

Ανώνυμος είπε...

OXI LEYKO stis ekloges!

paidia kati prepei na kanoume na xupnhsoume epitelous kai na tarakounithoun autoi pou den exoun tsipa kai kanoun oti kuvernoun tosa xronia. Egw de tha kapsw th psifo mou rixnontas leuko, kalw olous esas tous skeptomenous bloggers na epanastathsoume me th psifo mas etsi wste na mhn einai ikano to apotelesma twn eklogwn na susthsei kuvernhsh. Na tous afairesoume dunamh.
Stis 16/9 mporoume na kanoume kati,mono tote.As to diadwsoume pantou sto internet,stis oikogeneies mas stous filous mas ... emeis eimaste h monh MAS elpida kai .. mporoume re gamwto!

Ανώνυμος είπε...

Αφού κανένας δεν σας εκφράζει και όλοι είναι ανίκανοι που υποτιμούν τη νοημοσύνη σας γιατί δεν κάνετε κόμμα να κατεβείτε στις εκλογές?

Ανώνυμος είπε...

Προφανώς δεν έχετε βρεθεί κοντά σε φωτιά παιδιά... αυτές οι αηδίες τύπου "ούτε ένα πυροσβεστικό δεν μας επισκέφτηκε" μόνο από παντελώς άσχετους μπορεί να λέγονται. Ένα πυροσβεστικό μόνο του ουσιαστικά είναι αποστολή αυτοκτονίας. Μόνο για να απλώσεις την μάνικα σε δάσος θέλεις 2-10 ανθρώπους!

http://www.software-magazine.gr/default.asp?id=43&ACT=5&content=275&mnu=43
μια σωστή και ενδιαφέρουσα άποψη, μάλιστα επιτέλους κάποιος "τάπωσε" και τον πανηλίθιο ψευτοκαθηγητή Νίκο Μάργαρη....