25/8/07

ΕΚΤΟΣ ΕΛΕΓΧΟΥ

Το σκέφτομαι πάρα πολύ σοβαρά: θα αρχίσω να καρφώνω κόσμο μπας και η τύχη μου αλλάξει και τσεπώσω το 1 εκ. ευρώ με το οποίο έχουν επικηρυχθεί οι εμπρηστές από τον τηλεοπτικό σταθμό ALPHA.

Και μάλιστα σκέφτομαι να αρχίσω από έναν μεγαλόσχημο υπουργό και φερέλπιδα πολιτευόμενο (μιας στις προηγούμενες εκλογές "κοσμούσε" το ψηφοδέλτιο Επικρατείας) ο οποίος εισηγήθηκε να γίνουν κανονικά οι ποδοσφαιρικοί αγώνες μπας και αρχίσουμε να συζητάμε για κάτι άλλο σε αυτή τη χώρα...

Μετά θα συνεχίσω το έργο μου καρφώνοντας ως εμπρηστή έναν πρώην υπουργό και ψηλά στις δημοσκοπήσεις αυτοδιοικητικό πρόσωπο ο οποίος χρησιμοποιώντας το έρεισμα του στον λαό πήρε -με άνωθεν εντολή- σβάρνα τα κανάλια κάνοντας λόγο για ένα νέο είδος τρομοκρατίας με τη μορφή των ταυτόχρονων πυρκαγιών.

Μετά θα καρφώσω αυτόν ή αυτούς που σε κάποια κομματική σύσκεψη αποφάσισαν ότι είναι άμεση η αλλαγή της ατζέντας τη στιγμή που η Ελλάδα καίγεται από άκρη σε άκρη και από τη στιγμή που δε θα σταματήσουμε (όπως όλα δείχνουν) να μετράμε απανθρακωμένους ανθρώπους.

Μετά θα καρφώσω τον πολιτικό μας πολιτισμό ο οποίος με τη φωνή των συνταγματολόγων λέει ότι ο μοναδικός λόγος για να αναβληθούν οι εκλογές είναι να γίνει πόλεμος. Λες και θα είχαμε τόσους νεκρούς μέσα σε δυο μέρες αν γινόταν πόλεμος.

Μετά θα καρφώσω και εκείνους που έκαναν τους αγροφύλακες κομματικό ρουσφέτι. Αυτοί δεν υποτίθεται ότι θα φύλαγαν τα δάση από τις φωτιές, έστω και με τη σαγιονάρα, έστω και με το σορτσάκι. Αυτοί άλλωστε έκαναν και τις περιβόητες δηλώσεις ότι ευτυχώς που ήρθε η κυβέρνηση τους και τους αποκατάστησε. Οπότε θα αρχίσω να καρφώνω και τους αγροφύλακες.

Και τους μεγαλόσχημους δημοσιογράφους που και καλά κάνουν ρεπορτάζ. Στο Καρφί και αυτοί, όπως λέει και μια ψυχή. Γιατί ενώ είναι μεγαλοπαρουσιαστές σε μεγαλοκανάλι πήγαν στα καμμένα και στις φωτιές μόνο για να βγουν στον αέρα με φόντο τους καπνούς και τις φλόγες.

Τελικά, έτσι όπως το βλέπω το έχω σίγουρο το 1 εκ. ευρώ.


2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ωραίος ρε φίλε! Και το καλυτερο είναι οτι δεν είσαι καθόλου Πασόκος...! Και πάλι μπράβο!

Α, να μην ξεχάσω! Συγχαρητήρια για την αντικειμενικότατη ψηφοφορία! Ευγε!

kammenoi είπε...

Thanx.. ma kaneis na min psifizei ton anadromo Ermi???...den katalabaino pia se auti ti xora, tpt de paei kala...